De Valentine’s Day, Jorge joaca rolul principal in musicalul “Romeo si Julieta” de la Opereta

Jorge revine pe scena Teatrului de Opereta Ion Dacian in rolul lui Romeo din celebrul musical “Romeo si Julieta”. Productia, lansata in 2009 si premiata ca fiind musicalul anului la vremea respectiva, va fi pusa in scena in data de 14 si 15 februarie.
Artistul repeta intens in aceasta perioada pentru ca reprezentatia sa fie impecabila, cel putin la nivelul celei de acum cinci ani pentru care a fost laudat de criticii de arta. La acea vreme, acestia il descriau pe Jorge ca fiind o “revelatie”.

“Jorge are o voce profunda, cu un ambitus cutremurator, epatand prin naturalete si jovialitate, sau prin tragism, atunci cand isi canta singuratatea si presentimentul mortii”, notau acestia.

Musicalul Romeo si Julieta are la baza opera scrisa de William Shakespeare, a carei actiune este insa adaptata prezentului si pusa in scena pe ritmuri de pop-rock, cu versuri accesibile tinerilor de azi si descrisa de regizorul sau, Gerard Presgurvic, drept “cea mai romantica si tragica piesa din istoria literaturii”.

In 2009 rolul Julietei a fost interpretat de Simona Nae, iar, pentru reprezentatiile din 2015, este jucat de Diana Nitu (14 februarie) si Cristina Bleadura (15 februarie).

In distributia musicalului mai fac parte si actorii Adrian Nour (Benvolio), Filip Ristovschi (Mercutio), Ernest Fazekas (Tybalt), Orest Paslariu (Capulet), Florin Budnaru (Paris), Daniel Iordachioaie (Print).

Spectacolele au loc la Sala Opereta a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian (Bd.
Octavian Goga, nr.1).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod