De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza cea mai romantica piesa din cariera, “E ziua noastra”

Amadeus lanseaza azi, cu o zi inaintea sarbatorii indragostitilor, Valentine’s Day, “E ziua noastra”, cea mai romantica piesa din cariera artistica.

Melodia este compusa de Xenti Runceanu si este interpretata de cele patru artiste alaturi de formatia live cu care evolueaza in concerte odata cu lansarea “Amadeus – The Show”.

“E ziua noastra” este interpretata vocal de Andreea Runceanu si de Xenti Runceanu, iar instrumentalul este asigurat de Bianca Gavrilescu (vioara), Patricia Cimpoiasu (violoncel, blockflute), Naomi Anelis (pian, clape), Ionut Fleancu (tobe).

“E ziua noastra este dedicata tuturor celor care iubesc si care stiu sa pastreze o relatie solida trecand peste greutatile de zi cu zi. Nu este nimic mai frumos pe lume decat iubirea, respectul si devotamentul pentru persoana iubita si nimic mai placut decat sa aniversezi inca un an de relatie frumoasa”, declara Andreea Runceanu.

Muzica este compusa de Xenti Runceanu, iar versurile, scrise tot de el, sunt deosebit de sensibile.


“Hai, saruta-ma usor pe gat

Coboara tot mai mult

Nu te opri!

Numai langa tine pot sa uit de mine

Sunt atat fericita, nici nu sti!

Inchide ochii si viseaza-ma

Nu intreba nimic, doar iubeste-ma!

E ziua noastra, un an a mai trecut

E ziua noastra, ne iubim ca la inceput!

E ziua noastra, un an a mai trecut

E ziua noastra, ti-amintesti primul sarut?

Hai, atinge-ma ca un arcus vioara

Sa vibram la unison

Un pian cu o vioara si-un violoncel

Ne incanta cu un refren

E ziua noastra, un an a mai trecut

E ziua noastra, ne iubim ca la inceput!

E ziua noastra, un an a mai trecut

E ziua noastra...

E ziua nastra, la multi ani, iubirea mea

E ziua noastra, asculta-mi inina

E ziua noastra, un an a mai trecut

E ziua noastra, ti-amintesti primul sarut?”

 

“E ziua noastra” este inclusa in noul spectacol al trupei Amadeus, in formula de LIVE Band, cu care concerteaza la evenimente exclusiviste, corporate, dar si la nunti.

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au alaturi un tobosar care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, dar si pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei, el evoluand in cazul de fata la clape si ca solist vocal.

Rezultatul este spectaculos.

Bandul canta live pe o scena cu un ecran LED imens pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului. Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica.

Cele patru artiste schimba trei tinute, trecand de la rochii de seara albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, si salopete negre din material paietat ce le pun in evidenta siluetele de manechine.

Cele patru artiste din Amadeus canta acum si cu voce si au adaptat pentru noul show piese romanesti si internationale, rezultatul fiind spectaculos.

Au in desfasurator peste o suta de piese internationale si romanesti, interpretate in propria variata.
De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.

Melodiile te fac sa traversezi emotii dintre care mai diverse, te fac sa dansezi nebuneste, dar sa si traiesti cu sufletul fiecare acord de vioara, violoncel sau pian.

 

Video:  http://youtu.be/J7anWM9WU_Q

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod