De luni, Cori Grămescu te învaţă ce înseamnă stil de viaţă sănătos

Cel mai renumit instructor de fitness din România va ţine workshopuri de lifestyle coaching la sala ei de fitness creată exclusiv pentru femei, Lady Fit.

Cel mai renumit instructor de fitness din România va ţine workshopuri de lifestyle coaching la sala ei de fitness creată exclusiv pentru femei, Lady Fit..

 

Cori Grămescu a impresionat plăcut zeci de mii de români printr-o şedinţă foto de senzaţie, realizată de FHM. În ediţia apărută săptămâna aceasta pe piaţă, Cori afişează un trup perfect, rodul antrenamentelor şi al stilului de viaţă sănătos pe care le urmează.

După ce a antrenat peste 7.000 de femei de-a lungul carierei sale, Cori oferă acum ocazia publicului să afle cele mai noi metode de slăbit, de fitness dar şi de a avea, pe termen lung, un stil de viaţă sănătos.

Începând de luni, 16 ianuarie, şi până vineri, 20 ianuarie, zilnic, între orele 17-21, ea va ţine workshopuri de lifestyle coaching la sala ei de fitness creată exclusiv pentru femei, Lady Fit (Str. Bărăţiei 35, Bucureşti). Accesul este liber, fără programare, iar taxa e 30 lei, echivalentul unei şedinţe obişnuite la sală.

În urma seminariilor, fiecare participantă va primi gratuit meniuri de slăbire, reţete, sfaturi despre organizarea meselor, plus un program personalizat de antrenament în funcţie de obiectivele şi conformaţia fizică a fiecaruia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod