De la Minecraft la cratiță: O nouă aventură pe singurcook.ro!

Andrei Aradits, Eric Aradits, Joseph Hadad și Nicole Cherry vă așteaptă să le urmăriți peripețiile din bucătărie joi, 20 noiembrie, pe singurcook.ro.
“Dacă îi iese jocul ăsta, sigur îi iese și rețeta!”, spune plin de optimism Eric, fiul actorului Andrei Aradits la începutul celui de-al cincilea episod al serialului Singurcook, ce va fi difuzat joia aceasta.

Eric, care are nouă ani, încearcă să-și inițieze tatăl în tainele Minecraft, cel mai în vogă joc online la ora actuală, iar actorul, obsedat cum este de gătit, încearcă să afle cum se desfășoară lucrurile în lumea virtuală și în ceea ce privește mâncarea.
Și, cum tema dată de maestrul bucătar, Joseph Hadad, de această dată, sună iarăși exotic – gen “smochine umplute în foietaj!” – cei doi, tată și fiu, pornesc costumați – cu un fel de capete de robot din carton – la cumpărături.

Credeți că e simplu? Deloc. Și cumpărăturile și rețeta propriu-zisă îi dau bătăi de cap încăpățânatului actor, care vrea să învețe să gătească ca și marii bucătari. Adică rețete de fitze!

Și, pentru că e totuși vorba de un desert, Andrei Aradits a chemat-o la degustări pe tânăra cântăreață de 16 ani, Nicole Cherry.
Cât a apreciat adolescenta talentul actorului la gătit vedeți joi, 20 noiembrie, pe blogul singurcook.ro.

Andrei Aradits, Eric Aradits, Joseph Hadad și Nicole Cherry vă așteaptă să le urmăriți peripețiile din bucătărie, amuzante și pline de dulceață de smochine. Nu ratați!

Foto: Mihai Dragota
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod