De Dragobete, Sonny Flame lanseaza piesa “Tu furi inima oricui” alaturi de Jon Baiat Bun

In urma cu doua saptamani, Sonny Flame ne spunea ca este “In sufletul gol”, iar acum, alaturi de Jon Baiat Bun, lanseaza piesa “Tu furi inima oricui”.

Cu luna iubirii drept muza, cei doi artisti s-au ocupat de textul piesei, iar pe partea de productie au facut echipa cu Boier Bibescu.

Piesa transmite emotiile trezite de o anume “femeie fatala”, cu care cred ca s-au intalnit mai toti barbatii la un moment dat in viata”, marturiseste Sonny Flame despre “Tu furi inima oricui”.

Cu un traseu muzical care a inceput inca din 2000, la varsta de 14 ani, Sonny Flame s-a concentrat tot mai mult asupra carierei si formarii lui ca artist, luand cu perseverenta, in ultimii ani, lectii de canto, pian si chitara.

Colaborarea cu Morris la piesa “Havana Lover” l-a adus in atentia publicului international, iar single-ul "Jump up" a ajuns chiar la urechile lui Akon, care l-a numit pe Sonny Flame într-o emisiune radio din America drept “viitoarea mea concurenta din Romania”. In prezent, artistul lucreaza in acelasi studio cu Boier Bibescu, atat in calitate de compozitor, dar si de producator, propunandu-si sa se inspire pentru fiecare piesa din viata lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod