De ce şi-a întrerupt Angelina Jolie vacanţa

Actriţa americană şi-a întrerupt vacanţa pe care o petrece cu familia sa în Insulele Galapagos pentru a vizita, duminică, o tabără de refugiaţi din Columbia, aflată în apropiere de graniţa cu Ecuador.
Actriţa americană şi-a întrerupt vacanţa pe care o petrece cu familia sa în Insulele Galapagos pentru a vizita, duminică, o tabără de refugiaţi din Columbia, aflată în apropiere de graniţa cu Ecuador.

În noua ei funcţie de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), Angelina Jolie a vizitat satul Barranca Bermeja, care adăposteşte 50 de familii, dintre care 60% sunt formate din refugiaţi columbieni, informează site-ul radaronline.com, citat de Mediafax.

Echipată cu pantaloni negri, un tricou negru şi cizme din cauciuc, vedeta americană a discutat cu refugiaţii din tabără.
Jolie a fost fotografiată luând notiţe în timpul unei conversaţii cu o femeie în vârstă de 71 de ani.

Angelina Jolie se află în această perioadă într-o vacanţă - alături de logodnicul ei Brad Pitt şi de cei şase copii ai cuplului - în Insulele Galapagos, aflate în apropiere de regiunile de coastă columbiene, relatează Mediafax.

UNHCR a luat decizia de a-i acorda actriţei americane titlul de trimis special, întrucât aceasta a dovedit în ultimul deceniu, de când a devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNHCR, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate.

"În noul ei rol, va trebui să se concentreze asupra crizelor la o scară mai mare, care antrenează deplasări masive ale populaţiei (...) şi să reprezinte UNHCR şi pe Antonio Guterres (directorul UNHCR, n.r.) la nivel diplomatic", se afirmă în comunicatul emis de agenţia ONU.

Angelina Jolie, care este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR), a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi pe plan mondial, de când deţine acest titlu, din 2001, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod