De ce s-a scuzat Mihaela Rădulescu: Vedeta, obligată să facă pasul înapoi

Mihaela Rădulescu a cerut scuze celor care s-au simţit lezaţi de opiniile ei


Înţelegând proporţiile pericolului care plana asupra carierei sale şi a daunelor pe care risca să le suporte, vedeta a renunţat la mândrie şi şi-a prezentat scuzele într-un mesaj atent redactat: "Îmi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atât prieteni dragi, cât şi persoane pe care nu le cunosc şi s-au simţit ofensaţi de vorbele mele. N-am avut nicio clipă intenţia de a-i jigni sau de a-i discrimina, aşa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin acţiunile şi declaraţiile mele în viaţa publică sau privată.

Alegerile pe care le face fiecare în viaţa personală nu trebuie să fie subiectul unor astfel de dezbateri şi îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris", a scris Mihaela Rădulescu.

Vedeta a căutat să-şi justifice ieşirea prin dificultăţile pe care le întâmpină în educarea fiului ei. "Ce am spus ţinea mai mult de postura mea de mamă de băiat, care încă nu s-a lămurit care e cea mai onestă şi legitimă explicaţie de dat unui copil de 11 ani când te întreabă de ce se sărută doi bărbaţi pe stradă.
(...) Ce a urmat a fost regretabil şi grotesc. M-am văzut pusă la un stâlp al infamiei care încalcă toate drepturile mele... de om, de femeie, de mamă, de român. Şi pe cele legale, şi pe cele... pur umane"
.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 10 Apr 2015, 02:43
    Aiurea!

    Orice femeie indecenta si imorala face sa explodeze ratingul, pentru ca, din pacate, asta cauta si apreciaza marea majoritate a oamenilor care se uita la televizor. Ce nu inteleg eu, este: de ce nu se gaseste una care sa fie-n stare sa-si tina gura (inchisa) - chiar nu exista?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod