De ce n-a fost invitată Jennifer Garner la nunta lui George Clooney: "Când l-am cunoscut aveam păduchi"

Actriţa a declarat că avea păduchi atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe George Clooney şi acesta ar putea fi motivul pentru care ea şi soţul său, Ben Affleck, nu au fost invitaţi la nunta starului cu Amal Alamuddin.

Actriţa americană, în vârstă de 42 de ani, a fost foarte ruşinată când l-a întâlnit pe George Clooney din cauză că avea păduchi, după ce fiica sa a venit de la şcoală cu această problemă şi apoi întreaga familie a fost infestată, mai puţin Ben Affleck, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax

"(Medicii n.r.) vin şi te piaptănă pe îndelete şi apoi îţi dau cu un ulei în cap şi te piaptănă iarăşi şi miroşi ca un amestec de sulf şi rozmarin şi trebuie să faci asta zilnic pentru vreo lună", a povestit Jennifer Garner.

"Când familia noastră a avut această problemă, a fost o zi în care urmasem tratamentul ăsta cu pieptănatul, încercam să-i distrez şi pe copii, iar Ben vine şi începe «Uite, e o petrecere la care vreau să merg, hai să mergem», iar eu i-am zis că nu pot, că trebuie să fac duş, că put...

Dar mă urc în maşină şi merg cu el pentru că începuse să se poarte de parcă eu sunt o tipă din aia căreia îi ia foarte mult să se pregătească şi nu vreau să fiu vreodată considerată o fiţoasă, pentru că nu sunt genul acela. Aşa că mă urc în maşină şi mă gândesc «Ce mare lucru, nu o să se prindă nimeni». Şi ajungem la petrecere şi primul om pe care îl întâlnesc este George Clooney şi era prima dată când îl întâlneam. Merg spre el şi apoi începem să vorbim şi văd că mă miroase, dar încearcă foarte tare să fie politicos", a povestit Jennifer Garner.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 4 Oct 2014, 02:33
    PENIBIL

    Da, chiar nu se poate spune ca e fitoasa - dar paduchioasa chiar este (in toata puterea cuvantului, fara ghilimele). Trebuie s-o pieptene medicii si sa-i dea cu ulei?! O luna de zile?! Nu e-n stare sa se spele pe cap in 5 minute? Sau nu-si permite sa consume sampon si apa? Si-si imagineaza ca este o fiinta umana - evoluata si civilizata - presupun. I-as zice "RUSINE!" dac-as fi sigura ca are notiunea, dar am dubii serioase ca are orice notiune.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod