Jessica Alba

De ce a renunțat Jessica Alba la actorie când era la apogeul carierei

Actrița în vârstă de 39 de ani a părăsit lumea filmului într-un moment în care mai avea atâtea de spus în aceasta industrie. Ea a dezvăluit motivul acestei decizii.
Oricat de mult ti-ar placea ceea ce faci, la un moment dat poti sa simti ca e de ajuns, ca nu te mai motiveaza la fel de mult. Este si cazul actritei Jessica Alba, care a decis sa renunte la cariera de actrita, desi se afla la apogeu si ar mai fi prins multe roluri importante la Hollywood.

Co-fondatoarea brandului The Honest Company a pozat pentru coperta editiei din martie a revistei Romper si a vorbit pentru aceasta publicatie despre modul in care nasterea fiicei sale, Honor (12 ani), i-a schimbat felul in care privea sanatatea si cariera.

„E tare de greu cand nu te bucuri de sanatate”


„Mama a avut cancer la o varsta tanara.
Multe femei din familia mea au murit din cauza cancerului de diferite forme, niciuna din ele genetica”, a spus Alba, adaugand ca si ea a crescut cu o boala cronica.

„Am avut cinci operatii pana am implinit 11 ani. Am avut alergii cronice si am fost internata in spital cand eram copil. Am trait acest moment in care am simtit ca vreau sa ma bucur de viata si am petrecut cat mai mult timp cu acest omulet pe care l-am adus pe lume. Asa ca sanatatea mea e importanta. Vreau ca aceasta micuta sa fie sanatoasa.
Si e tare de greu sa fii fericita cand nu te bucuri de sanatate”, a povestit vedeta.

Jessica Alba a explicat ca sanatatea si linistea familiei sale au fost tot timpul pe primul plan. „Asta m-a motivat. Motivatia mea nu a fost de genul ‘O sa mai gasesc de lucru vreodata? Sincer, eram la apogeul carierei'”, a spus ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod