De ce a refuzat Dan Negru 17.000 de euro: "Probabil de idiot!"

După ce presa a speculat că Bianca Drăguşanu a semnat contractul pentru a prezenta emisiunea "Splash!", de la Antena 1, pentru 30.000 de euro, Dan Negru a cerut ca veniturile vedetelor să fie făcute publice.

"Cred că publicarea lefurilor vedetelor de tv ar curăţa piaţa tv de baliverne, care fac rău breslei, am mai spus-o! Sunt primul care aş fi dispus să-mi public leafa. În toată lumea civilizată a televiziunii asta e o normalitate. Atât lefurile cât şi contractele publicitare", a scris Negru pe Facebook.

Am refuzat-o pentru că nu mi-am asociat niciodată numele de vreun brand comercialDan Negru
Pentru a da un exemplu de transparenţă, prezentatorul TV a dezvăluit cât i s-a oferit recent pentru a realiza un sport publicitar: "Iaca un exemplu: 17.000 euro mi s-au oferit ca să apar într-un spot publicitar pe timpul verii, alături de copiii mei, eventual. Nu am acceptul să dezvălui numele agenţiei sau al companiei, dar am ok-ul de a face publică oferta."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod