De 1 mai, LIVE-ul ramane in Bucuresti, impreuna cu FreeStay!

Am vrut să plecăm la mare de 1 mai, dar LIVE-ul n-a vrut să ne lase. Astfel, în acest weekend, ne găsiți acasă, cu musafiri!
Colors In Stereo - Ei sunt cei care se ghidează după teoria conform căreia anumite culori generează sunete. Pentru ei, roșu e o piesă, verde e o altă piesă și tot așa, orice culoare e muzică. Mai mult, sunetul perceput este stereo. Ei sunt Colors In Stereo. Noi suntem cei care așteptăm cu nerăbdare să-i vedem în TRIBUTE, miercuri, 29 aprilie. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 21:00.

FreeStay  - Am vrut să plecăm la mare de 1 mai, dar LIVE-ul n-a vrut să ne lase.
Astfel, vineri ne găsiți acasă, iar FreeStay sunt în vizită. Sărbătorim 1 mai cum știm noi mai bine, LIVE, și aducem marea la noi, o mare de muzică și voie bună. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

Jukebox -  Luna lui Florar e chiar după colț, dar florile cresc mai frumos și mai cu spor pe muzică. Florile din lumea noastră sunt LIVE, iar cei de la Jukebox trăiesc în lumea noastră, împreună cu voi, toți iubitorii de muzică și LIVE.
Milităm pentru mai mult LIVE în viața ta, iar sâmbătă, 2 mai, facem asta împreună cu Jukebox. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

TRIBUTE: more live in your life!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod