"David Letterman Show" - o noua emisiune la AXN

Facebook Twitter Comenteaza


AXN va difuza in curand un nou gen de divertisment TV, ce ofera spectatorilor intalniri cu mari vedete, muzica si un prezentator castigator a mai multor premii Emmy. "The Late Show With David Letterman" / "David Letterman Show" va fi difuzat din 22 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la AXN. In fiecare zi, va fi difuzata cate o noua emisiune, subtitrata in limba romana, la 10-12 zile de la premiera americana.

David Letterman a facut istorie si a adunat o multime de fani cu ajutorul umorului sau ironic si a stilului sau comic, sofisticat si inteligent.
El lucreaza in televiziune de mai bine de 25 de ani si personalitatea lui unica a fost recunoscuta prin 5 premii Emmy si alte 67 de premii si nominalizari. Cea mai recenta emisiune a sa, "The Late Show With David Letterman" / "David Letterman Show" este difuzata la CBS din 1993, la concurenta orara cu "The Tonight Show" cu Jay Leno.

David Letterman reactioneaza prompt la tot ce se intampla in politica, sport, stiinta, film si muzica, de fiecare data cu inteligenta si umor.
Cand vorbeste despre calatoria pe Marte si despre implicatiile ei stiintifice, el spune "anul trecut au gasit gheata si sare pe Marte" si apoi adauga: "acum cauta si tequila".

El abordeaza subiecte legate de viata de zi cu zi - cum ar fi pretul petrolului. Dezvoltand, intr-o seara, acest subiect, el a prezentat "Sectiunea benzinei paranormale" in care un medium a trebuit sa ghiceasca, legat la ochi, pretul combustibilului intr-un anumit magazin. N-a nimerit-o, dar tot a castigat jumatate de platou cu branzeturi si-o felie de sunca.
Absurd, nu?

Ii place sa se amuze pe seama politicienilor - in aceste zile face multe apropouri la adresa competitiei politice dintre Obama si McCain, dar glumele sale sunt usor de priceput chiar si pentru publicul strain. Este un anti-Bush declarat si profita de toate ocaziile care se ivesc pentru a da noi exemple de prostie din partea presedintelui, cum ar fi, de exemplu, confuzia Irakului cu Iranul. Nu de putine ori, insa, umorul sau atinge si publicul: "Orice om are un scop in viata. Poate ca al vostru este sa va uitati la televizor."

Fiecare emisiune are doi invitati si un numar muzical.
Printre vedetele invitate se numara, pentru a-i mentiona numai pe cativa dintre ei, Charlize Theron, Will Smith, Meryl Streep, care impartasesc publicului cele mai mari secrete si cele mai amuzante povesti din viata lor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod