Actor din "Harry Potter", găsit mort în deșert

David Legeno, care a jucat rolul unui vârcolac în franciza "Harry Potter", a fost găsit mort de un grup de excursionişti, într-o zonă izolată din apropierea zonei deșertice Death Valley, din California (SUA), au declarat, vineri, reprezentanţi ai poliţiei, citaţi de cotidianul britanic The Guardian.
Potrivit surselor citate, corpul neînsufleţit al actorului, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă şi a fost transportat din acea zonă cu un elicopter.

50de ani avea David Legeno
În prezent, se presupune că actorul a murit din cauza căldurii, însă medicii legişti urmează să stabilească, în cel mai scurt timp, cauza exactă a decesului.

Actorul britanic David Legeno, pugilist profesionist şi expert în arte marţiale, a interpretat rolul lui Fenrir Greyback, un vârcolac feroce, în mai multe filme din franciza "Harry Potter", notează Mediafax.


De asemenea, el a apărut şi în producţii televizate şi a jucat într-o serie de filme, precum "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" (2012), "Centurion"(2010), "Batman - Începuturi/ Batman Begins"(2005) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod