David Beckham, acuzat că are o relaţie cu un designer de bijuterii

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
David Beckham, acuzat că are o relaţie cu un designer de bijuterii

Fotbalistul este citat în procesul de divorţ al designerului de bijuterii Shery Shabani, care este acuzată de soţul ei că ar avea o relaţie extraconjugală cu Beckham, informează www.dailymail.co.uk.  Mai mult decât atât, presupusul soţ înşelat afirmă că are şi dovezi, email-uri, care să-i susţină declaraţiile.

Femeia se apără, la fel cum o face şi fotbalistul, care declară că nu are nicio legătură cu această poveste, spunând, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, că aceste zvonuri sunt "totale fantezii".

"Începând din 2010, soţul meu m-a acuzat că am o relaţie cu David Beckham, adesea în faţa copiilor noştri.

I-am spus în repetate rânduri că nu este adevărat. În mai 2010, domnul Beckham mi-a spus că Joseph Kambiz s-a dus la şcoala copiilor noştri şi a încercat să scoată maşina sa de pe şosea. (...)De ziua mea, a ţipat la mine în faţa copiilor: 'Ştiu de ce eşti supărată. Este ziua ta şi nu ai primit un mesaj de la David Beckham. De ce nu îi ceri să îţi trimită o fotografie cu penisul lui de ziua ta, târfă?'", a declarat Shery Shabani, în faţa judecătorilor.

Acuzatorul este Joseph Kambiz, un avocat de 43 de ani, care este căsătorit cu Shery Shabani şi împreună au 2 copii, care frecventează cursurile aceleaşi şcoli ca şi cei trei fii ai lui Beckham.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod