Daruieste-i mamei tale o masina

Facebook Twitter Comenteaza
Daruieste-i mamei tale o masina

De Ziua Mamei, la Plaza Romania se organizeaza un concurs inedit de pictura. In Rotonda centrului comercial au fost expuse cinci masini, iar copiii care vor picta cele mai frumoase autoturisme vor putea participa la finala concursului. Marele premiu este un Seat Ibiza pe care ce-i mici il pot darui mamei lor.  
Concursul se adreseaza copiilor din clasele V-XII, iar elevii care au dorit sa se inscrie la concurs au trimis la Plaza Romania un formular de participare, cu o propunere de desen a unei masini.
Dintre toate desenele primite au fost alesi cinci finalisti, care vor veni la Plaza Romania si vor picta masinile expuse in Rotonda.  
Sambata, 8 martie, incepand cu ora 16,00, va avea loc finala concursului "Picteaza o masina, la Plaza Romania". Juriul va desemna cel mai frumos desen, iar castigatorul ii va putea oferi mamei sale un cadou neasteptat: o masina marca Seat Ibiza. Copiii vor fi sustinuti de o serie de vedete vedete autohtone.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana Andrei pe 10 Mar 2008, 20:58
    Vream sa stiu si eu cine a castigat?

    am desentat si eu o masina destul de frumoasa pt varsta mea si vreau sa stiu dak poata am castigat :P

    0
    0

  • MUNTEANU liliana pe 9 Mar 2008, 17:12
    am castigat o masina

    veau sa stiu daca am castigat o masina de la concursul picteaza o masina.Ma numesc Munteanu Liliana si am participat la acest concurs.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod