"Dansez pentru tine": Vedetele din noul sezon

Numele celor opt vedete care participă la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va debuta pe 26 octombrie la Pro TV au fost anunţate oficial.
Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel "Max" Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Şerban Copot (Hienă) de la Animal X sunt cele opt vedete care participă la cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va debuta pe 26 octombrie la Pro TV.

Nimic nu lipseşte din arsenalul vedetelor alese în această toamnă să alunge prin dans ghinionul care a urmărit până acum destinul partenerilor lor. Unii dansează de când se ştiu şi sunt foarte fericiţi că au şansa de a-şi pune talentul în slujba unui caz umanitar, iar ceilalţi sunt decişi să compenseze prin foarte multă muncă lipsa de antrenament, totul pentru a îndeplini visul de-o viaţă al unui om greu încercat.

În timp ce Bianca Drăguşanu mizează pe faptul că este foarte ambiţioasă şi se implică trup şi suflet în tot ceea ce face, Monica Davidescu este convinsă că perseverenţa în exerciţiu şi repetiţie, conferită de atâţia ani de teatru, o vor ajuta să susţină cu dârzenie visul partenerului său.

Nicoleta Luciu vede participarea la "Dansez pentru tine" ca fiind cea mai mare provocare de care a avut parte până acum, iar Oana Ioniţă este convinsă că această emisiune i se potriveşte mănuşă, de vreme ce dansează încă de când avea doar şase ani.

Daniel "Max" Dragomir a promis că, dacă va câştiga cel de-al XIII-lea sezon, îşi va purta în braţe partenera de la Buftea până în Bucureşti, iar gimnastul Marian Drăgulescu este ferm convins că anii întregi de antrenamente îl vor ajuta să fie şi în timpul show-ului într-o formă fizică de invidiat.

Pavel Stratan este decis să recupereze toţi anii pe care nu şi i-a petrecut dansând, aşa că sufrageria lui a fost deja transformată într-o veritabilă sală de dans, unde se repetă de zor.

Cât despre veritabilul "prădător" Hienă - Şerban Copot de la Animal X -, el a declarat de la bun început că intră în această competiţie cu un singur scop - acela de a câştiga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod