"Dansez pentru tine": Ruby părăsește scena, Sore - primul loc

Pentru ediţia a 6-a a show-ului, membrii baletului coordonat de Edi Stancu au adus în scenă o coregrafie inspirată de filmul "Jocurile Foamei-Sfidarea". În ciuda eforturilor, Ruby şi Alexandru nu au reuşit să impresioneze publicul suficient de mult pentru a merge mai departe.
De această dată, competiţia s-a complicat pentru concurenţii de la "Dansez pentru tine", care au avut de învăţat trei stiluri de dans. Sore şi Dark şi-au reconfirmat locul de lideri ai clasamentului, obţinând zece pe linie pentru două dintre cele trei dansuri.
Dima şi Iulia au ajuns şi ei în marea finală care va avea loc vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV, când telespectatorii vor putea vota perechea care i-a impresionat cel mai mult pe parcursul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii.
 
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton s-au duelat cu Ruby şi Alexandru Ciobanu şi au reuşit să iasă câştigători, obţinând 76.30% din voturile publicului. Ruby şi Alexandru au părăsit concursul cu ochii în lacrimi.
 
Pentru Ilinca şi Razvan a fost o săptămână infernală.
Antrenamentele dure, emoţiile şi epuizarea au dus la accidentări de ambele părţi. Dacă frumoasa şatenă şi-a călcat pe mână cu tocurile până când s-a umflat, Răzvan a făcut o ruptură musculară cu numai două ore înainte de începerea show-ului, iar coregrafa lor s-a văzut nevoită să schimbe întreaga rutină de dans.
 
Aşadar, săptămâna viitoare, marea luptă se va da între Sore şi Dark, Dima şi Iulia, Ilinca şi Răzvan. La fel ca de fiecare dată, telespectatorii ProTV sunt cei care decid ce pereche va fi câştigătoarea celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Ruby şi Alexandru Ciobanu s-au străduit să facă un dans cât mai bun, dat fiind că erau condamnaţi pentru a treia oară la duel şi aveau nevoie de voturile publicului pentru a prinde un loc în finala de săptămâna viitoare, difuzată la ProTV.

Ruby şi partenerul său, Alexandru Ciobanu, au dansat lyrical, un dans emoţionant, în care accentul cade pe mişcările mâinilor şi picioarelor, care trebuie să fie cât mai expresive.

Dacă cei doi au reuşit să transmită emoţia prin intermediul muzicii şi atmosferei pe care a creat-o dansul lor, mişcările lor au fost taxate de juriu, care le-a acordat note pe măsură.

Sore si Dark au demonstrat că au meritat să fie primii în clasament în ediţiile trecute şi au impresionat pe toată lumea cu un dans lyrical excepţional.

Performanţa celor doi a fost apreciată de toţi membrii juriului, care nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa lui Sore şi Dark.
Perechea a primit 10 pe linie, iar exigentul Mihai Petre s-a ridicat în picioare pentru cei doi.

Complimentele pe care i le-au făcut juratii au emoţionat-o profund pe Sore, care a început să plângă de fericire, mai ales că Mihai Petre le-a spus celor doi că dansul lor s-a ridicat la nivelul unor profesionişti.

Până acum, Sore şi Dark au obţinut de fiecare dată note bune cu prestaţiile lor, clasându-se în fiecare ediţie pe primele locuri.

În lunga istorie a regatului dansului care a fost instaurat la ProTV de show-ul "Dansez pentru tine" au domnit coregrafiile fără cusur aduse în scenă de membrii baletului coordonat de Edi Stancu.

Ediţia din această sâmbătă a emisiunii a oferit telespectatorilor şansa de a fi martorii altor două momente de referinţă, pentru că ambele dansuri ale baletului, costumele membrilor şi rochia Iuliei Vântur au păstrat toate elementele stilistice ale filmului "Jocurile foamei: Sfidarea".

Machiajele speciale, au fost realizate într-un timp foarte scurt, şi au completat costumele desprinse parcă din viitor, care au fost create într-o săptămână de o echipă formată din 10 persoane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod