"Dansez pentru tine" începe cu vals şi "Povestea lui Harap Alb"

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" începe vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, în paşi de vals şi pe tema unuia dintre cele mai îndrăgite basme româneşti - "Povestea lui Harap Alb", informează televiziunea.
"Fabulos" în opinia Biancăi Drăguşanu, "extrem" în cea a Monicăi Davidescu, "provocare" pentru Oana Ioniţă şi "victorie" pentru Marian Drăgulescu - aşa este văzut debutul noului sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Pavel Stratan vede în competiţie şansa de a se depăşi pe el însuşi, Şerban Copot, cucerit cândva de breakdance speră să se îndrăgostească de un stil nou, Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculară dobândită în urma antrenamentelor, iar Nicoleta Luciu nu se teme de nimic.

Ghinionul este pe cale să se spargă în ringul visurilor odată cu prima ediţie a  show-ului de la Pro TV.
Vineri, telespectatorii Pro TV vor pluti pe ritmuri de vals alături de cele opt perechi intrate în concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi vor putea vedea cum este spus în paşi de dans unul dintre cele mai îndrăgite basme româneşti, "Povestea lui Harap Alb".

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă păşesc din nou împreună în ringul visurilor şi dansează valsul demonstrativ. "Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la «Dansez pentru tine», mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an.
Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc publicului şi concurenţilor ceva din eleganţa şi misterul valsului"
, a spus Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii va aduce în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii "Dansez pentru tine" - Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark - vor răsplăti actul artistic al perechilor cu note pe măsură.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică, îşi va încânta fanii cu o piesă nouă, cântată în premieră la "Dansez pentru tine".
"Vino", aşa cum este intitulată aceasta, face parte din albumul "Altceva", care a fost lansat miercuri, la AFI Palace Cotroceni.
Piesa se va regăsi şi în concertele din cadrul turneului "Altceva", care începe pe 27 octombrie la Constanţa şi cuprinde 9 dintre cele mai importante oraşe din ţară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod