"Dansez pentru tine": Bianca, speriată de dansul în ploaie

Opt vedete sunt pregătite să se dueleze în paşi de dans la emisiunea care revine de vineri la Pro TV.
În al 13-lea sezon al show-ului, pe Bianca Drăguşanu o sperie dansul în ploaie. Chiar dacă sunt unii care nu-i dau prea multe şanse, Bianca este convinsă că va face faţă cu brio probelor, ba mai mult, se vede câştigătoarea acestui sezon. "«Dansez pentru tine» este cel mai frumos proiect la care am participat până acum şi reprezintă o prioritate pentru mine ", spune Bianca. "Mi-e teamă însă de dansul în ploaie, pentru că o să încerc să nu-mi expun trupul şi părţile pe care toată lumea se aşteaptă să le vadă şi pe care le-a tot văzut până acum. Sunt aici pentru o cauză umanitară, iar pentru mine e important să trec de fiecare ediţie pentru că partenerul meu deja face parte din viaţa mea şi din familia mea", a declarat Bianca pentru Pro TV Magazin.

Ce a făcut-o pe Monica Davidescu să vină "Dansez pentru tine"? Răspunsul vine chiar de la ea: "În primul rând, mă impresionează să văd cum cineva îşi realizează visul, iar dacă pot contribui şi eu la asta, atunci o fac până la epuizare. George merită să aibă în sfârşit un loc pe care să-l numească «acasă». Apoi, aveam nevoie de un impuls să mă pot desprinde de fetiţa mea, pe care am alăptat-o până acum două luni şi de care mă simt foarte legată. Aproape că am uitat de mine şi de programul meu de întreţinere, de antrenament şi menţinere în formă. Iar repetiţiile la «Dansez pentru tine» înseamnă toate astea."

În ceea ce priveşte prima ediţie a emisiunii, Monica Davidescu şi partenerul său se concentrează pentru primul vals împreună, actriţa fiind optimistă că totul va ieşi cel puţin la fel de bine ca la repetiţii, mai ales pentru că îi vor sta alături cei dragi. "Mă susţin soţul meu, Aurelian, vecina şi prietena mea, Mary, care au grijă de fetiţă în lipsa mea şi fac în aşa fel încât cea mică să nu simtă nicio diferenţă şi, cel mai important, să nu se simtă abandonată de mine", spune Monica Davidescu.

Pe de altă parte, Oana, fosta bebeluşă de la "Cârcotaşi" şi proprietară a unei şcoli de dans, spune că a urmărit acest concurs chiar înainte să facă parte şi ea din echipă şi crede că cel mai bun dintre toţi concurenţii-vedetă de până acum a fost Pepe. "În acest concurs, toţi suntem câştigători. Toţi avem de învăţat enorm de la această echipă de profesionişti şi de la noi înşine. Ne vom depăşi limitele, iar competiţia ne va face să fim din ce în ce mai buni", spune Oana. "Vom dansa tot ce ştim şi putem executa. Evident că cerinţele stricte sunt: vals, folclor, tango, disco, ţigănesc, dans contemporan şi multe altele. Cel mai greu este să nu mă accidentez. Am deja cinci vânătăi şi o durere groaznică pe coloană de la o cădere în cap... dar asta nu-i nimic faţă de ce o să urmeze! Deocamdată mă susţin picioarele, partenerul meu, Ali, şi coregraful nostru, Istvan. În concurs mă sprijină familia mea şi toţi copiii mai mici sau mai mari de la şcoala mea de dans", spune Oana.

Pe de altă parte, Nicoleta Luciu spune că în această competiţie nu se teme de nimic şi de nimeni. "«Dansez pentru tine» e una dintre cele mai mari provocări de care am avut parte până acum şi sper să fac faţă cu brio acestui show. Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic", a spus Nicoleta, vorbind şi despre dieta pe care o ţine în această perioadă. "Atunci când simt că mă ia oboseala, fac o pauză de zece minute, mănânc un fruct sau un baton bogat în proteine de la Redis şi o iau de la capăt. Mă susţin familia, prietenii, oamenii dragi şi năstruşniciile copiilor mei", mai spune Nicoleta, convinsă că ea va fi câştigătoarea celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii.

Deşi până acum n-a prea avut treabă cu dansul, Daniel Max Dragomir, fost finalist de la "Vocea României", vrea note maxime încă de la prima ediţie. "Îmi doresc să fiu 100% apt fizic pentru a putea duce la bun sfârşit coregrafiile din prima ediţie. Vica este o coregrafă extraordinară, cu nişte idei incredibile, dar în acelaşi timp şi foarte greu de realizat . Dacă trecem de prima ediţie cu cele mai mari note, eu sunt mulţumit. Nu am pretenţii prea mari, nu?", spune Max Dragomir. Între timp însă, Max Dragomir a început să creadă foarte mult în zodiac. "Cum credeţi că mă înţeleg eu cu partenera mea, ţinând cont că eu sunt Taur, iar ea, Berbec? Au ieşit «flăcări» la repetiţii, dar important este că avem acelaşi scop: să câştigăm", spune Max Dragomir.

În noua ediţie a show-ului, Marian Drăgulescu va putea fi văzut şi în ringul de dans. "Temerea noastră acum este ca nu cumva să nu fie gata dansul până în ziua competeţiei! Avem mult de lucrat şi sper să avem timpul necesar", spune gimnastul, care se teme mai ales de freestyle. "Cred că breakdance şi populara vor fi mai pe înţelesul nostru, nu aşa pretenţioase ca celelalte stiluri", spune Marian.

În acelaşi timp, Şerban Copot, "Hienă" de la Animal X, spune că "Inevitabilul se va produce". "Am atât de multe emoţii încât îmi este greu să fac un top. Inevitabilul se va produce şi vom vedea cum se va termina întâlnirea cu ringul de dans", spune Şerban, care are alături o parteneră de nădejde. "M-au impresionat timiditatea ei şi hotărârea de a câştiga. Munceşte foarte mult la repetiţii, iar povestea ei de viaţă este un exemplu pentru noi toţi", mai spune el.

În schimb, Pavel Stratan spune că nu are nicio temere în noua ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine". "Sunt convins că, la cât muncesc, voi reuşi să duc până la capăt dansul şi să impresionez atât juriul, cât şi publicul. Ba chiar voi încerca să fac şi ceva la care cu siguranţă nimeni nu se aşteaptă", spune Pavel Stratan, hotărât să nu-şi dezamăgească nicio secundă partenera de dans.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod