Daniel Lazar continua turneul "Live & Loud" in Drunken Lords cu o super petrecere, Halloween Superheroes Party

La “cererea publicului” si mai ales pentru ca in anii trecuti a iesit de fiecare data o nebunie, Daniel Lazar readuce si in 2014 “Halloween Superheroes Night”, joi, pe 30 octombrie, in The Drunken Lords, Bucuresti, Centrul Vechi.

Se stie deja ce se intampla la un concert din seria indoor “Live & Loud” insa tocmai asocierea cu tematica “a facut istorie” J iar Daniel este hotarat ca joi, pe 30, sa scrie un nou capitol. Si pentru ca aroganta “americaneasca” sa fie dusa pana la capat, superconcertul va aduce in fata unui superpublic … supereroi pe scena … o supertrupa condusa bineinteles de un Superman, Daniel Lazar … la propriu Superman J … iar restul trebuie vazut la fata locului fiindca altfel, “surprizele nu ar mai fi surprize” J.

“Ma bucura foarte mult faptul ca in acest an “Halloween Superheroes Night” ca si concept a fost cerut direct.

Nu m-am gandit niciodata pana in acel moment ca oamenii au retinut ce si cum. De data aceasta ne distram in The Drunken Lords, in Centrul Vechi si sunt convins ca va iesi mult mai tare, daca este posibil, decat in anii precedenti J. Ne gandim cum putem repeta figura si vineri, pe 31 octombrie, in concertul din Palas Mall Iasi cu toate ca acolo vom performa un alt fel de concept de show.”

“Halloween Superheroes Party” vs “Live& Loud” este exact genul de concert unde toata lumea petrece sau genul de petrecere unde toata lumea canta.
Planul este stabilit pana in cele mai mici detalii si lipseste cu desavarsire. J Doar nebunia se pastreaza urmand reteta turneului “Live & Loud” … Scurt si la obiect … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la Pharell cu a lui “Happy” pana la Muro Shavo J” in functie de starea de moment a lucrurilor si alaturi de Daniel, toata desfasurarea de forte pe care o cunoastem … tobe, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Alex Luft, Ionut Serban, Gabi Nistorescu, Andreea Manolache.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0736.238.815 sau direct pe adresa de email thedrunkenlords@yahoo.ro.

Mai multe detalii vor fi afisate pe www.thedrunkenlords.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod