Daniel Lazar - concert #PLUGGEDBUTUNPLUGGED

Daniel Lazar introduce Kaffa Pub in atmosfera sarbatorilor de iarna, ultimul concert din acest sezon de #PLUGGEDBUTUNPLUGGED fiind dedicat in totalitate.
Cele mai cunoscute refrene specifice acestei perioade se vor auzi joi seara, de la 22.00 pe scena Kaffa intr-o reintepretare de exceptie si o abordare total diferita asa cum, de altfel, ne-a obisnuit Daniel in tot ceea ce inseamna #PLUGGEDBUTUNPLUGGED.

A fost un sezon extraordinar de #PLUGGEDBUTUNPLUGGED si ma bucur ca lucrurile au crescut de un concert la altul, de la un episod la altul. Si pentru ca intregul concept a fost gandit pentru a fi o alternativa a tot ceea ce inseamna obisnuit, am hotarat sa terminam productia din 2016 in aceeasi idee … Tema aleasa de aceasta data … colinde … pentru ca e sezonul lor.
Cum ??? Vedem direct pe scena insa in orice caz … “altfel” pentru ca asa ne sta cel mai bine.


#PLUGGEDBUTUNPLUGGED inseamna tranpunerea publica a unui concept exclusivist dedicat sectorului privat / corporate  in care eleganta si rafinamentul partiturilor de soul sau blues sau jazz sau chiar reductia acustica a celor mai cunoscute refrene actuale se intalnesc cu inclinatia lui Daniel de a comunica cu publicul doar prin intermediul muzicii. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului artistul va adauga si vioara langa voce, pian si chitara pentru un altfel  de “jam session”, realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

#PLUGGEDBUTUNPLUGGED, Joi, 10 Decembrie, de la 22.00, la Kaffa Pub!  Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0731.007.580.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod