Daniel Iordăchioae: "Alex Velea e idolul meu"

Artistul a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj surprinzător. El a mărturisit că idolul său în muzică este Alex Velea.
"Idolul meu din ultimul an... mai am puţin şi-l ajung! Alex Velea. Una peste alta, cine spune că muzica românească nu mai are voci se înşală... amarnic! În artă, TOTUL ţine de gusturi, aşa ca... mie-mi place!", a scris Iordăchioae.

Mesajul cântărețului i-a surprins pe admiratorii săi, scrie ziarul Click!. "Idol?! Ar trebui să fie invers, tu - idolul lor...", i-a scris un fan lui Iordăchioae.


Foto: Mediafax
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 9 Oct 2014, 18:21
    aberatii..

    Ceee?! "in arta,TOTUL tine de gusturi" ?! Daca ar fi fost asa,nu mai invata nimeni nici Muzica ,nici Arhitectura,nici Pictura, etc..Facea fiecare ce-l ducea mintea,ca i-o placea cuiva ! Din pacate,multi gandesc asa,ca poti sa zdrangani ceva-dar cu pasiune- si ai scos o capodopera,sau esti un artist ERONAT ,si asta-i motivul ca traim printre kitchuri,ascultam,vedem,etc Va trebui sa inteleaga toata lumea ca ORICARE profesie,meserie,ca e tehnica sau artistica se bazeaza pe ani multi de scoala, pe perfectionare continua, si peste astea vine talentul,unde e cazul,si pasiunea,sinceritatea,obligatoriu ! De unde sa mai avem voci ?! unde e "Steaua fara nume" sa descopere talente ? (oricum,la noi,orice concurs e o rusine,doar aranjamente...)Ar fi muuuulte de spus..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod