Dana Savuica te invita intr-o calatorie de cinci stele

Dana Savuica da startul caravanei nationale "Traieste Inteligent", eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).

Cu o atmosfera nobila, elevata, si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul va fi locul in care vedeta le da intalnire tuturor femeilor care isi doresc sa paseasca intr-o lume a luxului si bunului gust.  O calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine.

"M-am gandit sa le ofer femeilor posibilitatea de a se rasfata cu o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine. Astfel, dam startul intalnirii cu Natura, alegand un cadru pitoresc, deasupra Bucurestiului, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*.

Natura ne va inconjura cu flori si culori, regasindu-se in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in noua gama de creme Gerovital Plant cu ulei din seminte de mac, in berea Redd's, prima bautura pentru femei cu gust de merisoare, precum si in gustul delicios al clatitelor gatite special de mine in noua tigaie Tefal Panda, o reteta dulce acrisoara, mac si merisor ce se va regasi in meniul de vara al hotelului hotelului Marshal Garden 5*. Si pentru ca frumusetea sta si intr-un zambet de cinci stele, vom descoperi impreuna gama premium de produse dentare Sunstar Gum.
Vino in lumea femeilor inteligente pe 20 aprilie, de la orele 17.00! Te astept in gradina suspendata a hotelului boutique Marshal Garden 5*. (Calea Dorbantilor nr.50B). Toti cei interesati sunt asteptati sa se inscrie la adresa conferintadana@replicavedetelor.ro si va promit ca veti avea parte de un eveniment impresionant!
", a declarat Dana Savuica.

Taxa unica de participare: 70 RON (include gift bags in valoare de 150 RON). Inscrieri la: conferintadana@replicavedetelor.ro. Sponsorii evenimentului: Gerovital, LPB, SUNSTAR GUM, DaVinci Dental Clinic, Redd's, Tefal, Meli Melo, Hotel Marshal Garden.

Parteneri eveniment: Editura Litera, Agriro, Fresh Corner. Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, Eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod