Dana Savuica si Chef Sandu Carpen au gatit pentru femeile inteligente!

Joi, 21 aprilie, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.

Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B, a fost locul in care vedeta si invitatii ei: Ioana Cioroianu, Event Manager Farmec si Dr. Adrian Mina, medic stomatolog si fondator al DaVinci Dental Clinic, le-au dat intalnire tuturor femeilor inteligente care si-au dorit sa afle cele mai bune ponturi in materie de lifestyle si sa urmareasca provocarile Danei Savuica: prezentari de moda, recomandari de produse cosmetice si dentare, oferte turistice si demonstratii de gatit.

Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de bază este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.

Si pentru ca frumusetea a stat intr-un zambet de cinci stele, femeile inteligente au descoperit gama premium de produse dentare Sunstar Gum.

"Prin evenimentele acestea doresc sa creez o atmosfera in care femeile sa descopere stilul meu de viata, un stil ce are legatura cu produsele si locurile care ma inspira pe mine si pe care le consider demne de impartasit. Astfel, dupa succesul avut anul trecut, sunt gata sa plec intr-o caravana in sase orase incepand cu Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi si Brasov, alaturi de partenerii mei LPB Shoes Romania, Meli Melo, Gerovital, SunStar Gum, Tefal si Redd's", a povestit Dana Savuica. 

"A fost o onoare si o bucurie sa gazduim acest eveniment si asteptam cu drag oaspetii sa ne treaca pragul si sa ne descopere.

Unica terasa-gradina din Bucuresti de 500 mp aflata la inaltime s-a deschis oficial cu ocazia acestui eveniment pentru sezonul de vara 2016", a spus Iulia Mladin, marketing consultat Marshal Turism. Dana Savuica este un pasionat creator de bun gust si doreste ca evenimentele ei sa fie o rampa de socializare, iar subiectele alese pe tema frumusetii sa fie aprig discutate intre femei.
 
Cei peste 80 de invitati, alaturi de vedetele Claudia Pavel, Anca Serea, Cristina Cioran, Crina Matei, Marina Almasan, Ilinca Obadescu, designerul Dorin Negrau si fashion bloggerii Carmen Negoita si Maria Andrei au fost intampinati cu bere Redd's Cranberry Crush, singura bere pentru femei cu gust de merisor, cu cafea Stretto, apa pura Aqua Carpatica, sucuri Fresh Corner si deliciile de la Alka.
Intr-un decor natural, cu ghivece cu rozmarin de la Agriro care trezeau simturile senzoriale, invitatii  au asistat la o parada de moda cu colectiile de primavara-vara LPB Shoes si Meli Melo. Ambele branduri frantuzesti au atras atentia prin design, culori si imprimeuri, dand o nota chic de "la  femme romantique".

Parteneri media eveniment: Eva.ro. Sursa foto: AGA PHOTO/ Remus Agatinei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod