Dana Savuica a avut un 8 Martie inedit!

Restaurantul italian aflat in inima Bucurestiului, pe strada Alexandru Constantinescu nr.9, a organizat cu prilejul aniversarii zilei de 8 martie, Ladies Day Brunch - o zi gandita special sa rasfete femeia, sa-i incante simturile.

Intampinate cu flori, prosecco, muzica italiana si un meniu savuros,  doamnele care ne-au onorat cu prezenta lor au fost intretinute cu umor si gratie de Gazda evenimentului, Dana Savuica, o "definitie" a femeii capabila sa sparga toate tiparele prin energie, lumina si un zambet minunat. 

Partenerii prezentati, branduri renumite care au oferit cadouri, produse si vouchere cu discounturi au  conturat surpriza pregatita pentru doamne: o prezentare de moda cu colectiile de primavara-vara Pretty-Girl, Hispanitas, Christina Diamonds si Hatson.

Totul a fost intr-o nota chic, perfect adaptata la atmosfera si decorul restaurantului, cochet, intim si calduros.

Ineditul a constat in aparitia manechinelor, femei tinere, cliente ale restaurantului, care au pasit pentru prima oara in lumina reflectoarelor. De la studenta la contabila, IT-ist si Sales manager, frumoasele doamne au fost extrem de incantate de styling-ul propus pentru primavara-vara acestui an.

Tinutele colorate, imprimeurile florale, pantofii cu ciucuri si franjuri, palariile din pai cu diferite forme elegante au fost indelung aplaudate.

Coafurile si machiajul usor retro, cu bucle largi , tus negru si ruj rosu au fost realizate de Vivien Kondor Studio, str.Nicolae Caranfil nr.59. Totul a parut ca desprins dintr-un film italian, pe o coloana sonora realizata de DJ Robbie Morra de la ProFm.

De 8 martie, la Zucchero Cuccina Italiana, un restaurant, o idee pornita din suflet, un Maestru in Arte Culinare Valentin M. care gateste pentru oameni, a fost o adevarata „la dolce vita”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod