Dana Rogoz va fi nășică de botez

Vedeta și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor fi nași pentru fiica unor buni prieteni, Andreea și Andrei Mateiu, doi tineri actori. Dana a făcut anunţul pe blogul său.
"Fetiţa Andreei are 2 luni şi jumătate, iar azi a venit pentru prima oară la noi în vizită. Eu şi Radu o vom boteza pe micuţa Maria Anastasia, iar astfel cele două proaspete familii se vor leaga pentru totdeauna", a scris ea.

Maria Anastasia este primul copil al cuplului de actori Mateiu. Dana Rogoz (29 de ani) și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (47 de ani) sunt foarte încântaţi de rolul pe carte şi l-au asumat, iar actriţa are numai cuvinte de laudă despre mama finuţei sale.
 

"Vă recomand să mergeţi să o vedeţi la Cafe Godot Teatru în spectacolele «Shot sau Comedia relaţiilor», «Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus», «Copilul problemă» (va avea premiera la 30 aprilie), dar şi spectacolele de improvizație «SC IMPRO SRL» – din 2 în 2 seri de joi (următorul fiind la 9 aprilie), la Bulandra Izvor în «Obiceiuri necurate», la B52 în «Gunoierul», iar la Metropolis în «Tarelkin». Nu numai că e una dintre cele mai talentate şi apreciate actriţe din generaţia noastră, dar, după mine, e una dintre cele mai bune actriţe pe care le-am văzut vreodată pe scenă.
Sunt superentuziasmată că acum repetăm la un spectacol împreună. Deci, pare că ne-am sincronizat cu toate – aşa s-au aşezat lucrurile"
, a scris Dana Rogoz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod