Dana Rogoz, surprinzătoare la 7 luni după ce a născut: Vedeta a pozat goală

Actriţa şi-a schimbat look-ul şi a pozat goală, demonstrând că are o siluetă de invidiat.
Dana Rogoz a publicat pe blogul ei o imagine incendiară. Actriţa a născut un băieţel în luna martie, însă și-a recăpătat rapid silueta obișnuită.

"Nu am făcut eforturi să slăbesc. Am avut o sarcină uşoară, nu m-am îngrăşat foarte mult şi mi-a fost uşor să revin la greutatea pe care o aveam înainte, aproximativ 48 de kilograme. Nu am ţinut dietă, mănânc mult, dar nu mă îngraş. Am tot anunţat şi pe reţelele de socializare ca femeile să nu se înfometeze mai ales în timpul sarcinii.
Să nu mă ia ca reper, nu sunt un exemplu în privinţa asta. Este important ca pe perioada sarcinii să ai un regim sănătos, să nu pui viaţa niciunuia dintre voi doi în pericol. E superb să fii mămică, a venit la momentul cel mai potrivit"
, spunea Dana Rogoz, la câteva luni după ce a născut.

Actriţa Dana Rogoz s-a căsătorit cu regizorul Radu Dragomir în urmă cu doi ani. Pe 1 martie, ei au devenit părinţii unui băieţel, pe nume Vlad Luca.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 22 Oct 2014, 11:36
    si ce ?!

    Dece trb sa-si arate oasele intregii natiuni? ok,daca ar fi luat in greutate,si acum vedeam diferenta..dar asa...e doar exibitionism !Deci nu e nimic surprinzator,si ar trebui sa munciti sa scoateti articole mai bune !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod