Dana Rogoz s-a căsătorit - FOTO

Vedeta s-a măritat sâmbătă cu regizorul Radu Dragomir. Desi n-a vrut să fie văzută în rochie de mireasă decât de invitatii săi, ziarul Libertatea a reuşit să afle unde face petrecerea şi a prezentat imagini în premieră.

Vedeta s-a măritat sâmbătă cu regizorul Radu Dragomir. Deși n-a vrut să fie văzută  în rochie de mireasă decât de invitații săi, ziarul Libertatea a reuşit să afle unde face petrecerea şi a prezentat imagini în premieră.

Superbă, într-o rochie diafană, ca o boare - exact cum declara în urmă cu o săptămână pentru Libertatea că va arăta ţinuta ei de mireasă -, Dana a fost toată numai un zâmbet. Chiar înainte de petrecere, organizată după ora 18.00 la Mogoşoaia, vedeta a putut fi zărită primindu-şi invitaţii, relatează ziarul citat.

Dana, care a avut cinci domnişoare de onoare, printre care Adela Popescu şi Laura Cosoi, a pregătit o petrecere de vis, într-un cadru romantic.

Decorul a inclus colivii, felinare albe şi flori de câmp ca decoraţiuni, mese şi scaune albe din lemn, amplasate într-un cort mare, de asemenea alb, iar masa a fost servită în stil bufet suedez, cu multe salate şi cu brioşe colorate la desert.

Foto: Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod