Dana Rogoz, în rochie de mireasă

Vedeta s-a căsătorit, sâmbătă, cu Radu Dragomir. Cununia religioasă de la Palatul Mogoşoaia a fost urmată de o petrecere la care au luat parte familiile şi prietenii celor doi, dar şi numeroase vedete.

Vedeta s-a căsătorit, sâmbătă, cu Radu Dragomir. Cununia religioasă de la Palatul Mogoşoaia a fost urmată de o petrecere la care au luat parte familiile şi prietenii celor doi, dar şi numeroase vedete.

Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit, informează un comunicat Pro TV, citat de agenția Mediafax.

"Sunt foarte fericită!", a exclamat emotionată mireasa chiar la începutul serii. "Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!”.

Lucrul acesta s-a răspândit cu uşurinţă printre toţi invitaţii prezenţi.

Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.

Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil.

Culorile serii au fost verde deschis, lila lavandă şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin brioşe şi biscuiţi care nu au ieşit nici ele din tonul general. Totul în jur a lăsat impresia de vis, de reverie şi delicateţe, iar melodiile care au răsunat pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia au fost alese după placul invitaţilor.

Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături Danei în această zi şi care au îmbrăcat la rândul lor rochii diafane, în culoarea lavandei.

Pe cap, au avut împletite coroniţe din floare de museţel.

Dana şi Radu şi-au făcut apariţia la cortul alb la €œbordul unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa. Prezenţa lor a fost primită cu strigăte de bucurie şi aplauze.

Mirii au deschis seara îmbrăţişaţi şi fericiţi, pe acordurile unei melodii cu însemnătate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Ralea care au renăscut pentru câteva minute şi s-au lăsat cuprinşi de emoţiile trecutului.
"Eu pot, eu sunt Magician!", melodia pe care generaţii întregi de copii au fredonat-o în copilăria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria şi inocenţa acelor vremuri.

De la petrecere nu au lipsit Andreea Esca şi Alexandre Eram, Cabral şi Andreea Ibacka, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vintur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoş, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadar, prietenii cei mai apropiaţi şi familiile celor doi miri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo pe 17 Iul 2012, 00:35
    Casa de piatra

    E o dragutza si o simpatica. II urez sa fie fericita in continuare. Casa de piatra :-*

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod