Dana Rogoz, emoții înainte de naștere

În mai puțin de trei săptămâni, vedeta Pro TV va deveni mămică, iar apropierea nașterii o emoționează. Ea a mărturisit că încă nu îi vine să creadă că mai are atât de puţin până să îşi cunoască bebeluşul.

Dana a mers deja la spital pentru a discuta cu doctorii care o vor ajuta să nască şi care au liniştit-o, spunându-i cum va decurge totul, scrie ziarul Click!.

"Totuşi nu-mi vine să cred că sunt în luna a 9-a de sarcină. E luna la care te gândeşti cel mai mult de când afli că eşti însărcinată. Parcă mai ieri mă bufnea plânsul când scriam titlul postului <<Sunt însărcinată>>. Emoţiile au crescut în mod evident. Mai am vreo 2 săptămâni jumate (sper, dacă nu se grăbeşte) până când îl voi cunoaşte pe bebe mic, pe Perfectu' nostru.

Pe ultima sută de metri simt mai tare efectul instinctului de pregătire a cuibului şi mă agit prin casă că o căţeluşă care îşi pregăteşte locul în care va aduce pe lume puii. Sună ciudat, dar cam aşa e. Simt nevoia să fac dintr-odată ordine prin sertarele mele de bijuterii, să rearanjez hăinuţele de nou-născut, să şterg praful prin casă, cu alte cuvinte să le am pe toate în ordine pentru următoarele... 6 luni? Dar nu va faceţi griji, reuşesc să-mi domolesc acest impuls, dând dovadă de precauţie.
De altfel, mare parte din timp mi-o petrec acasă, în pătuţ, întinsă pe partea stângă"
, a scris Dana pe blogul ei.



Vedeta a adăugat că a mers la controlul de 36 de săptămâni. "Am fost la spitalul Regina Maria, unde voi naşte, să discut cu un medic anestezist şi un medic neonatolog, care să-mi explice cum vor decurge toate pas cu pas. M-am întors acasă mai liniştită, aflând răspunsurile la toate întrebările pe care le aveam. Un sentiment tare plăcut", a scris ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod