Dana Rogoz a visat urât: "Mi-am pus silicoane, am început să urlu! A fost un coşmar"

Dana Rogoz are probleme cu somnul

 

Nu este prima oară când actriţa vorbeşte despre problemele ei cu somnul. Dana a povestit că i se întâmplă să se ridice din pat în toiul nopţii şi să se plimbe prin cameră. Soțul s-a obișnuit, spune ea. "Nu plec din casă. De obicei migrez în jurul patului. Mi s-a întîmplat să visez că am adus copilul cu mine în pat şi m-am trezit să-l caut. Ideea este că l-am trezuit şi pe Radu, căruia îi spuneam că doarme pe copil. L-am speriat.

Ulterior s-a calmat când a văzut că Vlad era în patului lui", a povestit Dana Rogoz la Antena Stars.

"După ce am văzut gândacii din jungla africană, noaptea i-am visat. Radu s-a obişnuit deja cu mine. M-am ridicat în picioare în pat şi am început să urlu. Am coborât şi am dat cu piciorul în aspirator şi aşa m-am ales cu o vânătaie. Radu nu mai ştia pe cine să calmeze! Mie să-mi pună gheaţă sau să-l liniştească pe Vlad care se trezise din somn", a mai spus ea.

Vedeta a explicat că are aceste probleme au apărut din cauza oboselii și se confruntă cu ele de mai bine de un an, însă nu este îngrijorată. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod