Dana Rogoz a vândut poșete de 18.000 de euro

Vedeta a creat o linie de poşete-plic pe care a intitulat-o "Moon" ("Lună"). Accesoriile au feţe detaşabile, care se pot schimba în funcţie de ocazie.
La începutul anului, Dana Rogoz şi-a pus ideile în practică. Ea a vorbit cu mai multe fabrici şi a optat pentru o unitate din Buzău, unde costurile sunt mai mici. Vedeta a început să-şi vândă poșetele, chiar pe blogul ei, la prețul de 300 de lei, iar din februarie şi până acum a dat peste 250 de bucăți, scrie ziarul Click!.

Astfel, în doar patru luni, Dana Rogoz a câştigat 18.000 de euro. "Am avut succes şi am vândut sute de plicuri. Ediţia feţelor cu îngheţată s-a epuizat foarte repede", a spus Dana Rogoz pentru Click!

Una dintre clientele ei fidele este Laura Cosoi.
În luna martie, actrița a postat câteva imagini cu o poșetă realizată de Dana Rogoz.
 
 

Accesoriul are pe o parte o oglindă, astfel încât actriţa poate vedea oricând dacă machiajul este în regulă.
 
 

Laura Cosoi a realizat un pictorial pe malul Dâmboviţei şi a publicat imaginile pe blogul ei.
 
 
 
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 15 Iul 2013, 14:36
    Mare vedeta

    Asta avea vreo 16 ani cand filma la Buftea si ramanea noaptea acolo zicand ca se simte rau. Il astepta pe Dragomir pana dimineata la 4 si ii tot tinea calea. Pana la urma l-a despartit de nevasta pe Dragomir. Acum e si asta mare vedeta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod