Dana Rogoz a născut un băieţel de nota 10

De mărţişor, vedeta a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, la un spital privat din Capitală.

Vedeta Pro TV Internaţional a născut prin cezariană, iar copilul, care va purta numele Vlad Luca, a venit pe lume la ora 20.00. El a cântărit la naştere 2,980 kilograme şi a avut 48 centimeri.

Anunţul a fost făcut chiar de tânăra mămică, care a postat pe Facebook o fotografie înainte de a intra în sala de naşteri, scrie site-ul Ziare.com.



"Azi, la ora 20:00, s-a născut Vlad Luca Dragomir! Bine ai venit pe lume, minunea mea! Poza este făcută chiar înainte de a intră în sala de naşteri. Nu va pot descrie cât de fericită sunt având un bebe de notă 10 lângă mine", a scris ea.

Micuţul a primit nota 10 la scorul Apgar. El a luat toată familia prin surprindere, pentru că Dana a mers la spital pentru un control, iar medicii i-au spus că o vor interna şi că va naşte.

Alături de Dana s-au aflat soţul ei, Radu, mama şi tatăl ei şi, deşi evenimentul a fost neaşteptat, au ajuns foarte repede şi fraţii ei, dar şi Adela Popescu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 2 Mar 2014, 06:14
    bun

    Felicitari mamei. in schimb as dori sa le fia clar tuturor ca scorul apgar se aplica doar la nasteri naturale, nu la cezariene. acest scor indica starea fiziologica a copilului, nu e doar o nota ca la scoala .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod