Dana Nalbaru revine cu piesa "Love"

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dana Nalbaru revine cu piesa

Artista revine in lumina reflectoarelor cu o noua piesa, intitulata "Love", pe care a compus-o alaturi de actorul, Alexandru Dan Sucu. "Cu Love am vrut sa aduc aminte celor care poate au uitat, ca iubirea poate face minuni, ca iubirea vindeca orice rana si ca toate lucrurile bune numai din iubire se pot naste…", spune Dana despre cel mai recent single al sau.

Artista a renuntat la formula de band si, impreuna cu Alexandru, a adaptat fiecare dintre piesele vechi pentru noul show live.
Albumul cel nou nu este decat inceputul acestei colaborari. "Ideile vin in continuare, le vom dezvolta si le vom pune in practica. Toate astea le facem cu bucurie, fara graba si cu dorinta de a uni, prin muzica, suflete..."

“Colaborarea cu Dana inseamna o sansa pentru mine", spune Alexandru, colegul Danei. "Ne-am inteles foarte bine de la inceput, atat profesional, cat si uman. Ii multumesc pentru increderea pe care a avut-o pana acum, dar si de acum inainte, in sensul in care vrem sa dezvoltam acest proiect."

O data cu aceasta lansare, Dana Nalbaru aduce aminte, prin vorba numai, de vremurile sale de inceput.
"Uneori e nevoie de mai mult timp ca sa iti gasesti drumul potrivit, neinfluentat de altii...".

Foto: Alexandra Dinca

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod