DANA GONŢ A PRIMIT O RAMĂ FOTO FĂCUTĂ DIN...BEŢE DE ÎNGHEŢATĂ

Realizatoarea ineditei rame a fost chiar colega ei, reporterul emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”, Monica Rădulescu.

“Ideea de a-i cere Monicăi o astfel de ramă a venit în primul rând din dorinţa de a-i fi primul client adevărat. Monica este foarte talentată şi îmi doresc ca ea să îşi ia acest talent în serios.” Aşa începe povestea ramei foto din beţe de ingheţată.



Prezentoarea emisiunii „Bonton” de la Digi24 HD a reuşit astfel să demonstreze ca imaginatia colegei ei, Monica Rădulescu, nu are limite. „Cred că am lucrat vreo 2 ore şi jumătate la ea, târziu în noapte. Poate pare mult pentru o ramă din beţe de îngheţată, dar până am vopsit betele, până s-au uscat, până le-am lipit, până am dat cu patina de învechire, pâna am ales decoraţiunile care să i se potriveasca Danei a fost un întreg proces.

Voiam să iasa ceva care să aducă bucurie şi zâmbet pe fata ei. Din poze înţeleg că mi-a iesit”, spune amuzată creatoarea ramei inedite, Monica Rădulescu, reporter al emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”.



Mândră de rezultatul muncii Monicăi Dana Gonţ e gata de...o nouă comandă. „Am jucat rolul primului client şi sper că îi voi purta noroc. În plus, rama mi se pare un excelent cadou pentru tatăl meu. Pregătesc o noua comandă şi pentru alt membru al familiei. Sunt tare curioasă să văd cu ce mă va surprinde Monica.”

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod