Dan Negru, mărturisire şocantă: "Am fost un laş!"

La 25 de ani de la Revoluţia din 1989, prezentatorul de la Antena 1 a povestit cum a trăit momentul istoric al prăbușirii regimului comunist.
Dan Negru a mărturisit că doar cei curajoşi au rămas atunci să înfrunte ceea ce avea să se întâmple. Iar el nu s-a numărat printre cei care au rămas pe străzi ca să lupte pentru libertate.

"Am fost un laş la Revoluţie, în Timişoara, şi n-are legătura cu vârsta pe care o aveam… Ziua stăteam aproape de Catedrală, ca să pot fugi mai repede spre Piaţa Maria, iar seara, pe la 5, când se întunecă, fugeam acasă... De frică! Cei curajoşi rămâneau! Apoi lăsam să treacă vreo câteva tramvaie, în staţia din Piaţa Maria, ca să stau şi să-l ascult pe Tokes vorbind de la geamul parohiei, dar după aceea fugeam cu tramvaiul 7 spre casa. De frică... Cei curajoşi rămâneau! Azi, Timişoara… 15!", a scris prezentatorul în vârstă de 43 de ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod