Dan Negru a devenit tatic

de Ileana Voicu Ghinea, 11 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dan Negru a devenit tatic

Este o zi mare pentru Dan Negru, care astazi a devenit tatic. De acum inainte, va avea doua fete de protejat, lucru pe care il stia de mult timp, dar care i-a adus oricum un munte de emotii.

In casa familiei Negru vor fi de azi scancete si multa bucurie in acelasi timp. Codruta, sotia lui Dan, a nascut astazi dimineata, o fetita sanatoasa, de nota 10, in urma unei operatii de cezariana care a decurs fara nicio complicatie.

De-a lungul intregii dimineti, Dan a fost asaltat cu felicitari si trabucuri din partea prietenilor - chiar daca este bine stiut faptul ca vedeta Antena 1 nu fumeaza.


"Abia cand mi-am vazut fetita mi-am dat seama ca ma asteapta un rol mai dificil decat credeam pana acum. Nu ai cum sa te pregatesti pentru asa ceva. Este nemaipomenit de frumoasa, seamana cu mama ei, zic eu, dar tipatul l-a mostenit de la mine”, a spus Dan.

Micuta lui Dan Negru se numeste Dara Ioana si a avut 3,850 kg si 53 cm la nastere. Operatia a fost programata cu mult timp in urma sa aiba loc la Maternitatea Giulesti, iar Dan a facut bagajele si a inceput pregatirile din timp, pentru a fi sigur ca sotia lui va fi cat mai linistita in ziua cea mare.

Urmeaza o perioada aglomerata pentru prezentatorul Antena 1, care se pregateste de lansarea unui nou sezon al emisiunii "Te pui cu blondele?".
Proaspatul tatic va trebui sa se imparta intre filmari si familia imbogatita cu un nou membru.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod