Dan Bittman se joacă cu focul: "Își va pierde vocea definitiv"

Dan Bittman își pune vocea și sănătatea în pericol din cauza dependenței de tutun


Dan Bittman a fost filmat şi fotografiat la o petrecere privată, în timp ce fuma. Cu ţigara în mână, în pijamele, el a dansat şi a cântat fără nici o grijă. Imaginile au fost puse pe site-uri de socializare de modelul Bianca Petrache, care a fost şi ea la petrecerea respectivă, relatează Click!.

Solistul trupei Holograf a fost operat în octombrie 2012, după ce a descoperit că are un cheag de sânge la o venă din zona gâtului.

El a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană asimptomatică la finalul lui 2011, în urma unui RMN recomandat la un control de rutină. Pe un vas de sânge de la gât s-a depus grăsime, vena s-a îngustat, împiedicând astfel circulaţia sângelui. Blocarea acestei artere poate determina apariţia accidentului vascular ischemic sau a infarctului. Dacă nu s-ar fi dus la medic, Dan Bittman nu ar fi depistat boala, întrucât nu avea

După operaţia de la Viena, care l-a costat 4.000 de euro, cântărețul nu a mai avut voie să urce pe scenă, iar trupa Holograf a trebuit să anuleze toate concertele.
Deşi i se spusese că recuperarea va dura 2-3 săptămâni, după două luni el nu putea încă să vorbească normal.

Bittman și-a recăpătat vocea după ce medicul Constantin Popa i-a prescris un medicament de doar 14 lei. "Nervul ăla nu mai făcea legătura. Nu am avut probleme cu corzile, ci pur şi simplu nu se mai făcea scurtcircuitul ăla. Un medic mi-a zis că m-am operat ca fraierul şi el mi-a dat medicamentul care a făcut legătura", a explicat atunci Bittman.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod