DALLES GO FASHION

4 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
DALLES GO FASHION
Dalles – Go Fashion este o divizie nouă din cadrul Universităţii Populare IOAN I. DALLES, binecunoscută pentru tradiţia de peste 70 de ani în domeniul educaţiei adulţilor. Cursurile Dalles – Go Fashion sunt interactive, derivate din tot ceea ce înseamnă FASHION, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garantează însuşirea unor cunostinţe reale şi care pot transforma un hobby într-o profesie.

Fiecare curs va avea o finalitate concretă pentru toti participanţii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universităţii Dalles vor avea loc expoziţii, târguri şi alte manifestări legate de domeniul fiecarui curs în parte.

Divizia Go Fashion aduce un aer fresh, contemporan, fiind destinată oamenilor moderni, conectaţi la tot ceea ce este nou, cu diverse preocupari, dar pasionaţi de modă, în diferitele ei forme: stilism şi tendinţe în modă, make-up, fotografie de modă şi design de interior în relaţie cu moda.

CURS DE MAKE-UP

Chipul unei persoane poate fi oglinda personalităţii sale.
Iar machiajul poate scoate la lumină frumuseţea interioară. Cursul se desfăşoară pornind de la ideea că oricine are aptitudini artistice, şi că poţi învăţa pe propria persoană, sau pe un model, cum poţi scoate în evidenţă ceea ce avantajează o faţă sau cum poţi estompa părţile mai puţin flatante. Odată insuşită această artă, creativitatea poate să nu cunoască margini.

Vei avea libertatea să îţi găseşti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj în domeniul profesionist, produsele Sephoraş

CURS DE IMAGINE ÎN MODĂ

Cursul de imagine în modă este destinat celor care îşi doresc să se iniţieze în tot ceea ce înseamnă comunicare vizuală, într-un domeniu în care lucrurile se schimbă continuu.
Vei avea la dispoziţie cele mai bune echipamente şi unii dintre cei mai buni profesionişti în domeniu care îţi vor dezvălui trucurile legate de imagine în modă, dar şi modul în care comunici cu personajul din faţa camerei, cum poţi să descoperi cea mai bună ipostază a unui model sau cum poţi crea o compoziţie pefectă, doar cu ajutorul luminii.

INTERIOR DESIGN MEETS FASHION

Ideea unui proiect de design nu apare, ci creşte, se naşte prin modificări succesive, prin discuţii şi suprapuneri de influenţe, într-un cuvânt prin practică. Cursul de design interior este un dialog şi nu un discurs al profesorului. Fiind o disciplină în relaţie strânsă cu arta şi arhitectura, prima parte a cursului va consta în discuţii şi prezentări ale unor opere de referinţă, a caror analiză poate pune bazele unor cunostinţe în domeniu.
Mizăm pe participarea cursanţilor la aplicarea principiilor discutate folosind orice mijloc de exprimare creativ. Vei fi inviţat să-ţi exprimi opţiunile prin fotografie, desen, colaje, texte, machete orice "instrument" de exprimare artistică se potriveşte mai bine.

CURS DE TENDINŢE/STILISM

Cursul de tendinţe şi stilism este destinat pentru orice pasionat de modă, care îşi doreşte să înceapă o carieră ca stilist de fashion sau pentru cei care vor să aprofundeze noţiuni legate de stilurile vestimentare. Printre altele, structura cursului conţine un ghid practic de imagine şi stil, precum şi diverse metode de a aplica tendinţele în contextul codurilor sociale, legi şi anti-legi ale conduitei vestimentare, noţiuni despre cromatică, anatomie etc.


Cursurile încep din 15 noiembrie pe o perioada de 12 saptămâni, o dată pe săptămână, durata unui curs este de 4 ore, preţ 900 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod