Dakota Fanning va juca in "New Moon", al doilea film din seria "Twilight"?

23 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dakota Fanning va juca in

Tinerei actrite Dakota Fanning i-a fost oferit rolul Jane din filmul "New Moon", cea de-a doua ecranizare din seria "Twilight", bazata pe cartile scriitoarei Stephenie Meyer, precizeaza Entertainment Weekly.

Vedeta urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare cu regizorul Chris Weitz si reprezentantii Summit Entertainment, studioul din spatele acestei francize, pentru a discuta in mod oficial despre rolul pe care i-l ofera.

Filmarile pentru "New Moon" vor incepe in luna martie a anului curent, in Toronto si Italia. Pelicula va fi lansata pe marile ecrane in data de 20 noiembrie 2009.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dancika pe 8 Feb 2009, 01:39
    Twilight,New Moon,

    Filmul Twilight mi-A placut atit de mult,ca am citit toate volumile,ci drept ca in l.rusa,dar nu-i pe asta,m-a facut sa ma gindesc la multe lucruri...imi pare rau ca este doar o fantastica,asa imi ramine sa astept ecranizarea New Moon.P.S:actorii sunt foarte faini!!!

    0
    0

  • breaking dawn mornight soon pe 2 Feb 2009, 21:08
    cartile

    dopa amurg luna noua si eclipsa mai sunt 2 voume cititile k sunt prea tari;)

    0
    0

  • twilight amurg new moon eclips pe 2 Feb 2009, 21:06
    amurg

    este cel mai are film kare lam vazut pana akuma dabea astept sa apara si luna noaua si eclipsa si breking dawn...am plns intruna la film din kauza ka se iubesk prea molt si l un momendat nush ce se intampla de deagostea lor dipsre adik nu dispare dar el se desprate din fdragoste pt a nui ii mai face rau....:((:((:((.....prea tare nu am kuvinte:((

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod