Cutiuta Muzicala Vol. 8 il aduce pe Mos Craciun mai devreme anul acesta

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cutiuta Muzicala Vol. 8 il aduce pe Mos Craciun mai devreme anul acesta

Mos Craciun vine mai devreme la Baneasa Shopping City! Toti copiii, parintii si bunicii sunt asteptati duminica, 13 decembrie, ora 17:00, in Baneasa Shopping City la o dupa-amiaza plina de veselie si surprize, cu cantecele, povesti, jocuri, baloane si multe multe premii atunci cand cea mai noua Cutiuta Muzicala va prinde viata!

Noul album dedicat copiilor il intampina pe Mos Craciun in cadrul evenimentului de lansare al Cutiutei Muzicale Vol. 8, material discografic sustinut de Noriel! Invitatii se vor intalni cu cele trei vedete care canta pe album, Sanda Ladosi, Madalina Manole si Mihai Georgescu (Bere Gratis), dar si cu actorii de la Dell'Arte, cei care vor pune in scena o minunata poveste pentru toti cei prezenti, totul "asezonat" cu cate un minirecital din partea celor trei protagonisti ai noii Cutiute Muzicale.

   
"Cutiuta Muzicala Vol. 8" continua cu succes seria albumelor dedicate celor mici si aduce celor mai mici dintre noi 16 cantecele, melodii precum "Pisicuta", "Moara", "Puisorii piticului", "Barza", "Cat ai spune 123" sau "De ziua ta, mamico".

Asadar, vino duminica, 13 decembrie, in Baneasa Shopping City pentru a participa la evenimentul de lansare al Cutiutei Muzicale Vol 8 si te vei distra, dansa si canta alaturi de vedete si personaje de poveste!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod