Cursurile de pictură pe porţelan, la Wagner Arte Frumoase şi Poveşti

24 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cursurile de pictură pe porţelan, la Wagner Arte Frumoase şi Poveşti
Incepând din 1 octombrie, Atelierul Wagner Arte Frumoase şi Poveşti organizează pentru bucureşteni cursuri de pictură pe porţelan. Cursurile vor dura o lună şi se vor desfăşura de două ori pe săptămână.

Cursurile de pictură pentru părinţi şi copii se desfăşoară de două ori pe săptămână,  dimineaţă între orele 10-12 în Cotroceni la showroom-ul Maison de la Porcelaine. Acest atelier este dedicat celor mici ce doresc să înveţe alături de părinte să deseneze.
Un astfel de curs, pentru un cuplu părinte-copil costă 1100 lei sau 700 lei/persoană.  
 
Pentru cei ce doresc să studieze pictura pe porţelan, cursurile sunt susţinute în acelaşi interval, tot de două ori pe săptămână, seara tot în aceeaşi locaţie şi costă 1000 lei/persoană.  
 
Profesorii care susţin cursurile sunt Bogdan Teodorescu, Adina Ispas şi Ana Wagner - artişti ai Atelierului de creaţie Wagner Arte Frumoase şi Poveşti.
Organizatorii vor pune la dispoziţia cursanţilor toate materialele necesare.  
 
Atelierul Wagner Arte Frumoase şi Poveşti este cunoscut bucureştenilor pentru colecţiile de obiecte din porţelan de inspiraţie colonială (ceainice, veselă) pictate cu migală de artiştii atelierului. De curând, poveştile preferate ale Anei Wagner - pisicile călătoare, prinţesele exotice, casele zburătoare, se regăsesc şi pe cele mai mici obiecte de porţelan din Atelier - bijuteriile.
 
 
"Publicul care ia contact cu noi devine imediat receptiv la poveştile noastre din porţelan. Dorim să popularizăm arta picturii pe porţelan pentru cei care până acum doar au admirat-o din vitrină şi să le arătăm ce înseamnă procesul de creaţie şi răbdarea pe care o investeşte artistul atunci când finisează cu penelul un mic obiect din portelan"
, spune Ana Wagner, proprietară Atelierului Wagner Arte Frumoase şi Poveşti.
 
 
Prin cursurile de pictură, ca prin întreaga activitate a artiştilor, Atelierul Wagner Arte Frumoase şi Poveşti încearcă deopotrivă să educe şi să aducă publicul către un anumit tip de frumos, să ofere alternative într-un Bucureşti încărcat de oferte şi stări de bine venite din trăirile artiştilor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod