Cuplul Jolie-Pitt îşi scoate la vânzare reşedinţa din New Orleans

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt speră să obţină un profit de 3 milioane de dolari de pe urma reşedinţei lor din New Orleans, pe care au decis să o pună în vânzare contra sumei de 6,5 milioane de dolari.

Actorii americani şi cei şase copii ai lor s-au mutat în New Orleans după uraganul Katrina, care a devastat acest oraş american în anul 2005.

La scurt timp după mutare, Brad Pitt a înfiinţat fundaţia Make It Right, cu scopul de a ajuta familiile rămase fără locuinţe după inundaţiile catastrofale care au afectat acest oraş din statul american Louisiana, informează site-ul contactmusic.com. Fundaţia sa a contribuit la construirea unui număr de 150 de case, iar toate locuinţele au fost ridicate cu tehnici ecologice şi sunt izolate termic, această caracteristică reducând drastic costurile pentru energie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au achiziţionat cu 3,5 milioane de dolari o vilă din Cartierul Francez, centrul istoric din New Orleans, în perioada în care au locuit în oraş.

Acea reşedinţă, care are cinci dormitoare şi trei săli de baie, a fost pusă acum în vânzare contra sumei de 6,5 milioane de dolari, precizează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod