Cuplu surprinzător în showbiz: Daniela Nane şi Adrian Cioroianu sunt împreună

Zvonurile referitoare la relaţia dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva săptămâni, dar ei au fost foarte discreţi.

Primul semn a apărut la Târgul de carte Bookfest, unde Adrian Cioroianu a lansat o carte, la eveniment fiind prezentă şi Daniela Nane.

Dovada concretă a relaţiei lor a fost obţinută de paparazzii site-ului wowbiz.ro au reuşit, la începutul acestei săptămâni, să-i surprindă pe fostul ministru de Externe şi pe Daniela Nane într-un magazin de parfumuri scumpe dintr-un mall bucureştean.

Cioroianu dorea să-şi cumpere un sortiment de apă de toaletă, iar Daniela Nane a jucat rolul de consilier, încercând să-i sugereze bărbatului ce produs i se potriveşte.

După câteva minute, cei doi au părăsit magazinul, zâmbitori şi mulţumiţi, scrie wowbiz.ro, care a publicat şi o înregistrare video cu noul cuplu, filmat în mall.

Adrian Cioroianu a avut o relaţie de lungă durată cu soprana Alexandra Coman.

Cei doi au devenit un cuplu în anul 2003, pe vremea când el era lector universitar.



Şi Daniela Nane (43 de ani), fosta Miss România 1991, a trecut prin câteva relaţii serioase, notează wowbiz.ro. Ea a fost căsătorită cu afaceristul Viorel Popa, de care a divorţat în 2002, după ce acesta a fost arestat pentru înşelăciune în formă calificată. Cei doi au un băieţel, pe nume Codin.

Daniela a avut apoi o relaţie cu regizorul Andrei Zinca, fiul romancierului Haralamb Zinca, cunoscut drept regizorul primei telenovele americane, "Miami Sands".

Cei doi s-au mutat în Statele Unite şi se pregăteau de nuntă, dar relaţia lor s-a terminat brusc, scrie site-ul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod