Cuplu neaşteptat la Hollywood: Kristen Stewart are o relaţie cu asistenta ei

Mama actriţei a spus că îi acceptă alegerile şi vrea ca ea să fie fericită


Kristen Stewart a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actorul Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Twilight", de care s-a despărţit după o aventură cu regizorul Rupert Sanders, care a distribuit-o în "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător" (2012).

Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight", alături de Robert Pattinson.

A mai jucat în "Panic Room/ Cameră de refugiu" (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller.

Kristen Stewart are parte de o carieră din ce în mai interesantă după încheierea francizei "Amurg". După "Clouds Of Sils Maria", actriţa americană a jucat în 2014 alături de Julianne Moore în "Still Alice" şi, apoi, în "Camp X-Ray", noul film de Kelly Reichardt, notează Mediafax.

Vedeta americană va juca alături de Jesse Eisenberg şi Bruce Willis în următorul film al regizorului american Woody Allen.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod