Cupa României este pentru urmatorii 3 ani, în direct la Digi Sport!

Spectacolul campionilor continuă la Digi Sport! Canalul de sport din portofoliul RCS & RDS va difuza, în următorii 3 ani, partidele din Cupa României, începând din faza 16-imilor de finală.

Digi Sport transmite acum cele mari competiţii ale fotbalului românesc Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României. Cea de-a 78-a ediţie a Cupei României debutează pe 22 septembrie, pe canalele Digi Sport. Primele meciuri, cele din "16-imile" competiţiei, se dispută într-o într-o singură manşă şi vor fi in direct pe Digi Sport, pe 22, 23 şi 24 septembrie.

Marţi, de la 16:00, pe Digi Sport 1, UTA Bătrâna Doamnă Arad caută un loc în optimi în detrimentul celor de la Pandurii Tîrgu Jiu.  De la 18:00, tot pe Digi Sport 1, ACS Berceni are meci greu împotriva celor de la CSMS Iaşi,  iar de la 20:00 CSM Râmnicu Vâlcea vrea să treacă de Poli Timişoara.

Miercuri este zi plină în Cupa României. De la 17:00, pe Digi Sport 1, se joacă partida dintre Sport Club Bacău şi CSU Craiova, iar de la 20:00 ploieştenii de la Petrolul îi înfruntă pentru un loc în optimi pe cei de la CS Unirea Tîrlungeni. Joi e rândul dinamoviştilor să debuteze în Cupa României. Partida împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila este în direct, de la 16:30, pe Digi Sport 1. Săptămâna de fotbal în Cupa României se încheie la Digi Sport 1, la ora 20:30, cu derby-ul dintre U Cluj şi Steaua. 

Cupa României a ajuns la cea de-a 78-a ediţie.

Finala competiţiei se va desfăşura pe 14 mai 2016 şi va fi în direct la Digi Sport.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod