Cum vor fi despăgubiţi fanii care au răbdat de sete la show-ul lui Robbie Williams

Fanii care au dorit să-l vadă pe Robbie Williams au avut de înfruntat căldura sufocantă şi proasta organizare


Pentru a afla cum pot intra în posesia cadoului oferit de Ursus, cei interesaţi pot consulta pagina de Facebook a brandului.

Robbie Williams a susţinut, vineri, primul său concert în România şi, încă de la debutul show-ului - care a fost unul energic şi plin de momente de neuitat -, s-a arătat surprins de numărul mare de spectatori prezenţi, mărturisind că nu se aştepta să fie atât de cunoscut în ţara noastră.

La concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti - care a făcut parte din turneul internaţional "Let Me Entertain You", ce se desfăşoară în peste 10 ţări - au participat peste 60.000 de spectatori.

După show, numeroşi spectatori au scris pe reţelele de socializare că nu au reuşit să-şi achiziţioneze băuturi alcoolice şi răcoritoare din cauza cozilor mari care se formaseră la punctele de vânzare amenajate în spaţiul în care a avut loc concertul.

Concertul de la Bucureşti al lui Robbie Williams a fost o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod