Cum trăieşte Anamaria Ferentz în SUA

Cântăreaţa s-a adaptat la viaţa din America şi spune că reuşeşte să se întreţină singură.
Ea locuieşte cu chirie, dar munceşte din greu ca să se întreţină, astfel că pe lângă recitalele pe care le mai susţine în unele ocazii, îşi ia şi sarcini suplimentare.

"Am avut norocul de a cunoaşte foarte multă lume într-un timp atât de scurt, de a-mi face prieteni minunaţi, dar şi de a-mi găsi o locuinţă aşa cum am visat: pe o stradă plină de flori, palmieri şi case frumoase! Proprietarul casei în care locuiesc are galerie de artă, de antichităţi, şi mi-a propus să colaborăm.
Aşa că de câte ori îl ajut să vândă ceva, iau comision la vânzarea respectivă. Întotdeauna am fost pasionată de artă, aşa că îmbin utilul cu plăcutul"
, a declarat Anamaria Ferentz pentru site-ul spynews.ro.

"De o lună lucrez ca profesor de canto la o şcoală particulară în Beverly Hills şi de azi mi-au propus să fiu asistent profesor la şcoala respectivă pentru copii între 2-5 ani. Au văzut cât de mult iubesc copiii şi cât de fericiţi sunt ei în prezenţa mea.
În plus mai am şi spectacole în diverse oraşe, pentru comunităţile de români, dar nu numai. Primul spectacol l-am avut într-un club renumit pentru evenimente speciale, cu diverşi artişti, în Los Angeles: Molly Malone. Nu fac averi, deocamdată doar mă întreţin!"
, a adăugat Ferentz.



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod