Cum şi-a regăsit Kate Middleton silueta la doar șase săptămâni după naștere

În doar o lună şi jumătate după ce a adus pe lume al doilea copil al său cu prințul William, ducesa de Cambridge arată incredibil datorită unui program strict de fitness respectat cu sfințenie și unei diete organice, se arată într-un articol publicat de revista People.

Publicaţia citată de Agerpres menționează că ducesa de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, are un antrenor personal de fitness cu care se întâlnește o dată pe săptămână pentru un program intensiv de exerciții. De asemenea, ea ține legătura cu antrenorul în fiecare zi, telefonic, primind indicații cu privire la tipul de exerciții pe care trebuie să le facă singură. Aceste convorbiri telefonice zilnice o ajută pe Kate să rămână motivată și să respecte programul de exerciții fizice recomandat.

"Antrenorul a fost adus încă de când ducesa era gravidă și este un tip foarte discret.

Este plătit cu foarte mulți bani, dar merită fiecare cent. Antrenorul vorbește cu Kate prin telefon în fiecare zi și se întâlnesc o dată pe săptămână", conform unei surse citate de revista People.

De asemenea, ducesa păstrează și un regim alimentar foarte sănătos și strict. În această perioadă, în care o alăptează pe prințesa Charlotte, Kate Middleton nu mănâncă decât hrană organică — fructe, legume și carne slabă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 19 Iun 2015, 23:26
    Adevarat?

    Adevarul este ca ducesa anuntase ca dupa aceasta a doua nastere isi va face abdominoplastie. N-ar fi putut sa slabeasca atat doar cu regim si sport o zi pe saptamana - sa fim seriosi!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod