Cum şi-a împăcat Valentina Pelinel mama de ziua ei

Este mama a două fete, însă doar una i-a fost aproape de 8 martie. De Ziua Femeii, Valentina Pelinel s-a aflat în America, aşa că nu a putut să o îmbrăţişeze pe cea care i-a dat viaţă. Însă, a încercat să se revanşeze cu un cadou de zile mari.

Proiectul cu bijuteriile Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg Fashion Jewlery a pus-o pe drumuri pe frumoasa Valentina Pelinel, astfel că de o bună perioadă de timp ea se împarte între New York şi Bucureşti. Şi weekend-ul acesta a prins-o tot peste Ocean, aşa că a ratat o zi importantă, şi anume8 Martie, ziua care celebrează femeile şi mamele deopotrivă. Frumoasa blondină i-a trimis un mesaj prin care a felicitat-o, însă a încercat să-şi compenseze absenţa printr-un gest preţios.

De mai mult timp, Georgeta Pelinel şi-a dorit să facă o schimbare radicală la nivelul feţei. Nu, nu e vorba despre vreo operaţie estetică, ci o dantură exact ca a fiicei sale, ca a starurilor de la Hollywood. Valentina s-a conformat şi a vorbit cu cel mai tare medic care a lucrat ani buni pentru vedetele şi politicienii din Franţa. E vorba despre  Valentin A. Răducanu, un stomatolog renumit, foarte iscusit în implantologie orală şi estetică dentară, şcolit în străinătate. Astfel, medicul îi va face lucrarea cu cele mai moderne materiale, iar la vară, doamna Pelinel va avea o dantură exact aşa cum a visat.

"De mult îmi doream o dantură ca a ei, aşa că sunt fericită.Vă urez şi vouă să aveţi parte de iubirea şi atenţia copiiilor şi îi mulţumesc doctorului Valentin Răducanu că are grijă de mine", a scris mama Valentinei, pe Facebook.
Valentin Răducanu- medic implantologie orală

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod